Mire számíthatsz nálunk?

Teljesen átlagos, “normális” 0-99 éves korú emberekre, akik különféle háttérből és élethelyzetből jönnek.

A különbözőségeink ellenére a hitünk az, ami összeköt bennünket. Nincs más dolgod, mint lazítani. Nálunk nincs semmilyen elvárt stílusú öltözék vagy bármilyen szokás, amit követned kellene, ha eljössz hozzánk. Téged is szívesen látunk és üdvözlünk a hátteredtől, a kételyeidtől vagy kérdéseidtől függetlenül. Mi csak arra kérünk, hogy legyél önmagad és gyere úgy, ahogy vagy!

Mi arra törekszünk, hogy a gyülekezeteink biztonságos környezet legyenek, ahol együtt, közösen fedezhetjük fel Istent és közösen növekedhetünk általa a hitben.

Jó ha tudod, Isten olyannak fogad el bennünket, amilyenek vagyunk. Éppen ezért abból az állapotunkból indulva segítjük egymást, amilyennel ide a gyülekezetbe érkeztünk, hogy az életünk Isten szándéka szerint változzon.

Hétről hétre szervezünk Istentiszteleti alkalmakat, ahol leteheted a terheidet, és a tanítások által valódi útmutatást kaphatsz a kihívásaidban. Gyülekezetünkben generációk találkoznak és bátorítják egymást. Nemcsak a gyermekek, de a felnőttek is barátokra lelhetnek, kikapcsolódhatnak és feltöltődhetnek.

Hol találsz minket?
Gyakran ismételt kérdések