Alpha kurzus

Az Élő Remény gyülekezet Alpha kurzusán szabadon és nyíltan beszélgethetünk a kereszténységről és életünk mélyebb kérdéseiről. A kurzus minden érdeklődő számára lehetőséget teremt a közös gondolkodásra, a saját hit felfedezésére és inspiráló beszélgetésekre a tizenkét alkalmas vacsorával egybekötött program során.

Az Élő Remény gyülekezet Alpha kurzusa egy olyan esély, ahol mély beszélgetéseket folytathatunk a kereszténységről és életünk legfontosabb kérdéseiről. Itt nincsenek rossz kérdések, rossz válaszok vagy tabutémák. Az Alpha egy hely, ahol kényelmesen és nyitottan beszélhetünk olyan témákról, amelyek érintik az életünket, a hitünket és a világunkat.

Az Alpha kurzus mindenki számára nyitott, különösen azoknak, akik kíváncsiak és érdeklődőek. Olyan embereknek szól, akik szívesen beszélgetnek olyan kérdésekről, mint az élet értelme, a hit, a cél és a spiritualitás. Az Alpha lehetőséget kínál arra, hogy együtt kutassunk és megbeszéljük ezeket a témákat, és keressük a helyünket a világban.

A kurzus tizenkét alkalomból és egy közös hétvégéből áll. Minden alkalom egy kellemes vacsorával kezdődik, majd egy előadás következik az adott témában. A beszélgetés a kurzus résztvevőinek lehetőséget nyújt a kérdések feltevésére és a gondolatok megosztására. Az Alpha kurzus ingyenes, csak a hétvégének van önköltsége.

Az Alpha egy lehetőség a közösségi gondolkodásra, a mélyebb megértésre és a saját hitünk felfedezésére. Csatlakozz hozzánk, és vegyél részt egy izgalmas és inspiráló beszélgetéssorozaton, ahol kereszténységről, hitről és életről cseveghetünk együtt.