Baba-Mama kör

Az Élő Remény gyülekezet Baba-Mama köre egy nyitott és befogadó közösség, melynek célja a kisgyermekekkel foglalkozó édesanyák támogatása és közösségépítése. A programok két fő részből állnak: az együtt éneklés és mondókázás a gyermekfejlődést erősíti, míg a beszélgetések segítik az édesanyákat megosztani tapasztalataikat és támogatást nyújtani egymásnak a nevelési kihívásokban.

Az Élő Remény gyülekezet Baba-Mama körje olyan különleges közösség, amelynek célja, hogy nyitott és befogadó légkört teremtsen azoknak az anyukáknak, akik 0-3 éves gyermekeik nevelésével vannak elfoglalva, legyenek azok első, második vagy akár harmadik gyermekesek. A körben az édesanyák lehetőséget kapnak arra, hogy gyermekeikkel együtt részt vegyenek a programokon, amelyeknek két fő része van.

Az első részben mondókázás és éneklés segíti a gyermekek anyanyelvi és zenei fejlődését, és erősíti az édesanyjukkal való kapcsolatot. Ezek az interaktív tevékenységek elősegítik az édesanyák és gyermekeik közötti kötelék elmélyítését.

A második részben a beszélgetések kerülnek előtérbe, ahol a gyermekneveléssel kapcsolatos kérdéseket vitatjuk meg, és közösen keresünk megoldásokat. A Baba-Mama kör keresztyén alapokra épül, de nyitott minden olyan édesanyára, aki kisgyermekkel rendelkezik, függetlenül a vallási hovatartozásától.

Ez a kör lehetőséget kínál bensőséges, megértő közösség megtalálására, ahol megbeszélhetjük gyermekeink nevelésével kapcsolatos kérdéseinket. A résztvevők az együtt töltött idő során hatékonyabb kommunikációt sajátítanak el gyermekeikkel, és ráébrednek, hogy a neveltetésük milyen hatással van a saját gyermekükkel való kapcsolatukra.

A Baba-Mama kör olyan édesanyáknak ajánlott, akik kisgyermeküket nevelik, és szeretnének csatlakozni egy olyan közösséghez, ahol hasonló élethelyzetben lévő anyukákkal beszélgethetnek és egymásnak támogatást nyújthatnak. Itt a nők megtalálják azt a támogatást és közösséget, amire szükségük van az anyaság kihívásaival szemben.