Royal Rangers

A Royal Rangers cserkészközösség a fiataloknak felelősségvállalást, élményeket és alternatívát kínál a virtuális világgal szemben, célunk pedig a fiatalok életre való felkészítése, valamint a gyermekek kreativitásának, önálló gondolkodásának fejlesztése, miközben Isten alkotásának csodáit fedezzük fel a természetben.

A Royal Rangers egy olyan fiataloknak szóló közösség, amelynek célja a felelősségvállalás, élmények nyújtása és az alternatíva kínálása a virtuális világgal szemben. A Rangers azt a vágyat hordozza, hogy felkészítse a fiatalokat az élet kihívásaira, és ezt a missziót a „Légy készen! Készen minden időben!” mottóval fejezi ki.

A Royal Rangers egy olyan platform, ahol a gyermekek kreativitást és önálló gondolkodást fejleszthetnek, felfedezhetik Isten alkotásának csodáit a természetben, és megtanulhatják a közösségi szolgálat értékét. Ezenkívül az egészséges életmód és gondolkodás fontosságára is hangsúlyt fektetünk.

A Rangers program lehetőséget nyújt a gyermekeknek testi, szellemi és lelki fejlődésre, valamint erősíti közösségi kapcsolataikat. A program több korosztály számára kínál különböző foglalkozásokat, és folyamatosan találkozunk a gyermekekkel.

A Royal Rangers tevékenységei magukban foglalják a természetjárást, cserkésztechnikák tanulását, kézműveskedést, játékot, éneklést és mélyebb beszélgetéseket olyan témákról, amelyek a gyermekeket érdeklik és foglalkoztatják. Mindezt keresztény alapokon és erkölcsi értékeken nyugvó keretek között tesszük.

Szeretettel várunk minden 7-17 éves gyermeket, akiknek az életre való felkészülés és a közösségépítés fontosak! Csatlakozz hozzánk, és tapasztald meg a Royal Rangers izgalmas világát!