Női programok

Az Élő Remény gyülekezet nőiprogramjai az „Az értékes nő!” elnevezésű életvezetési kurzussal olyan nőknek szólnak, akik szeretnék elmélyíteni hitüket, kezelni élethelyzeteiket biblikus alapokon, valamint saját küldetésüket felfedezni. Emellett szervezünk Női reggeliket is, ahol közösségben erősítjük egymást, bibliai tanításokon keresztül, egymást támogatva.

Az Élő Remény gyülekezet nőiprogramjai azoknak a nőknek szólnak, akik szeretnék elmélyíteni hitüket, együtt fejlődni, és értékes közösséget építeni. Az „Az értékes nő!” elnevezésű életvezetési kurzus egy nyolc alkalomból álló sorozat, amely minden korosztálynak szívesen ajánljuk. Ebben a kurzusban olyan aktuális élethelyzeteket vizsgálunk meg, amelyekkel minden nő találkozhat, és segítünk biblikus alapokon megoldani, kezelni és felfedezni ezeket a kihívásokat.

A kurzus főbb témái közé tartozik az időgazdálkodás és az élet kezelése, valamint a saját küldetés megtalálása és beteljesítése. Arra ösztönözzük a résztvevőket, hogy ne csupán az időt töltsék, hanem kezeljék az életüket, és törekedjenek saját küldetésük megvalósítására, ahelyett, hogy mások elvárásai szerint élnének.

Emellett rendezünk Női reggeliket is, minden hónap harmadik szerdáján imaházunkban, ahol együtt reggelizve, beszélgetve és bibliai alapokon tanulva erősítjük egymást. Ezeken a reggeleken lehetőség van arra, hogy a nők közösségben éljék meg hitüket, támogassák egymást, és együtt imádkozzanak.

Az Élő Remény női programjai az értékes nők közösségét hivatottak erősíteni, és lehetőséget kínálnak a személyes növekedésre és a hit elmélyítésére. Csatlakozz hozzánk, és tapasztald meg a közösség és a lelki növekedés örömét!