Férfi programok (túrázás, biciklizés, foci)

Az Élő Remény gyülekezet férfiprogramjai sportesemények, gyalog- és biciklitúrák, házicsoportok formájában kínálnak testi és lelki növekedési lehetőséget, erősítve a közösségi szellemet. A rendszeres sporttevékenységek és férfi házicsoportok segítik a szorosabb kapcsolatok kialakítását, valamint a családi és közösségi szerep Isten általi betöltését, mindezt izgalmas kihívások és szórakozás mellett.

Az Élő Remény gyülekezet férfiprogramjai olyan lehetőségeket kínálnak a közösségünk férfi tagjainak, amelyek segítenek a testi és lelki növekedésben, a közösségi szellem erősítésében. Rendszeresen tartunk gyalog- és biciklitúrákat, amelyek nemcsak a testet, hanem a lelket is felfrissítik. Ezek az események lehetőséget teremtenek arra, hogy a férfiak közösen élvezhessék a szabadban töltött időt, miközben erősítik a testi egészségüket.

A sport és a közös mozgás fontos része programjainknak. Minden hétvégén focizunk és időszakonként pingpongozunk, ami az egészséges életmódra és a közösség építésére helyezi a hangsúlyt. Ezek az események izgalmas kihívásokat és szórakozást jelentenek minden résztvevő számára.

Emellett férfi házicsoportokban is találkozunk, ahol egymást erősítjük és támogatjuk abban, hogy Isten által tervezett szerepünket a családban és a közösségben is megélhessük. Ezek a csoportok lehetőséget nyújtanak a mélyebb kapcsolatok kialakítására és a lelki növekedésre is.

Az Élő Remény gyülekezet férfiprogramjai olyan események, ahol a test és a lélek fejlődése egyaránt szerepet kap. Csatlakozz hozzánk, és tapasztald meg az erős közösség és a személyes növekedés örömét!