Házicsoportok

A Házicsoportok az Élő Remény Gyülekezet rejtett kincsei, ahol személyesen tapasztalhatod meg a hitet, megoszthatod örömeidet és küzdelmeidet másokkal. Ezek a közösségek a gyülekezet kisebb sejtjei, ahol bensőséges kapcsolatokban lehet részed, függetlenül attól, hol tartasz a hitben, és ahol mindig lesz valaki, aki támogat és segít az úton előre lépni.

A vasárnapi gyülekezeti alkalmak csak egy lépés az úton. Igazán testközelből, személyesen kell megélni a hitet és találkozni olyan emberekkel, akik hozzád hasonló cipőben járnak. Itt jönnek képbe a Házicsoportok!

A Házicsoportok olyan közösségek, ahol te vagy a központban. Itt lehetőséged van a hitedet valóban megtapasztalni és megosztani másokkal. Ezek a csoportok az Élő Remény Gyülekezet rejtett kincsei, ahol a közösség igaz értelmét élheted meg.

Itt semmi sem elvárás, csak az, hogy te legyél önmagad. Megoszthatod a küzdelmeidet vagy örömeidet olyan emberekkel, akik ugyanazon az úton járnak. Itt nincsenek tabuk, kérdezhetsz, amit csak szeretnél, és támogathatod imával a többieket. Őszintén beszélgethetünk arról, mit jelent kereszténynek lenni a mindennapi életben.

A Házicsoportok az a hely, ahol a gyülekezet egy kisebb sejte találkozik, és ahol megtalálhatod azt a bensőséges kapcsolatot, amit keresel. Nem számít, hogy hol tartasz a hitben, itt mindig lesz valaki, aki melletted áll, és segít előre lépni az úton. Gyere, és tapasztald meg a valódi közösség erejét!