Istentiszteletek

Az Istentiszteletünk kivételes lehetőséget kínál arra, hogy inspirálódjunk, és megtaláljuk az útmutatást mindennapi kihívásainkhoz. Itt a család valamennyi tagja számára kialakított programokkal, énekekkel és tanításokkal töltődhetünk. Az Istentisztelet egy olyan alkalom, ahol közösségben lelhetünk és együtt fejezhetjük ki hálánkat Isten felé.

Ha azt szeretnéd, hogy az Istentisztelet ne csak egy hétköznapi szó legyen az életedben, hanem valami, ami valóban megragad és inspirál, akkor jó helyen jársz. Mi itt, a gyülekezetünkben, hétről-hétre találkozunk.

Az Istentiszteletünknek három fontos része van:

Elsőként ott vannak a dicsőítő énekek. A közösségben részesei lehetünk a zenének és az énekekkel felemeljük lelkünket és közelebb kerülünk Istenhez.

A tanítások pedig valódi útmutatást nyújtanak a mindennapi kihívásainkhoz. Itt olyan gyakorlati és mély gondolatokat találsz, amelyek segítenek megtalálni a helyed az életben, és kapcsolódhatsz általuk Istenhez.

Nem feledkezünk meg a legkisebbekről sem. Gyermekeinknek korosztályos bontásban bibliai történeteket mesélünk el, és rengeteg játékkal készülünk számukra. Így az Istentisztelet nem csak a felnőtteknek szól, hanem a családoknak is, melyen belül a gyerekek is találnak nekik való elfoglaltságokat.

Az Istentiszteleti alkalmak lehetőséget nyújtanak arra, hogy letehessük a terheinket és megtapasztaljuk a közösség erejét. Itt valóban otthonra lelsz, ahol elfogadnak, és az Isten iránti hálánkat együtt kifejezhetjük.

Gyere el hozzánk, várunk Istentiszteleti alkalmainkon!